Team coƶrdinatoren PONFlexpool uitgebreid

18 september 2018

PON heeft er twee nieuwe coördinatoren bij; Susette Seevinck en Susan van der Molen. De uitbreiding is nodig in verband met de groei van de PONFlexpool (door een toename van het aantal aangesloten besturen en klanten). Ook krijgen vanaf dit schooljaar de oproepkrachten (tijdelijke poolers) begeleiding van een coördinator. Bovendien is Hans te Lindert minder inzetbaar; hij combineert zijn baan bij PON sinds begin van dit schooljaar met het wethouderschap.

Susette is begin september bij PON gestart. Ze was ruim 10 jaar schoolleider in het primair onderwijs in de regio. Het afgelopen jaar werkte Susette als teamleider in het voortgezet onderwijs.

Susan is een ‘oude’ bekende van PON en terug van weggeweest. Het afgelopen jaar was ze directeur van een basisschool in Bennekom, daarvoor werkte ze al 2 jaar bij PON als coördinator. Susan start op maandag 1 oktober. 

Behalve in de begeleiding van een aantal vaste poolers krijgen Susette en Susan een rol in de begeleiding van de tijdelijke poolers. Susan en Susette zijn allebei bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.


< overzicht nieuws