PONacademie KlasMastr van de Rolfgroep

11 november 2020

In samenwerking met de Rolfgroep hebben wij een online ‘Ponacademie’ ingericht. Via deze academie zijn opleidingen, cursussen en e-learningmodules te boeken. Afhankelijk van de aard en inhoud van het aanbod vinden de contactmomenten plaats op een locatie in de buurt of op een school.
Het unieke aan de Ponacademie is dat we deze samen met collega besturen invullen. Hierdoor zijn veel collegiale contacten mogelijk tussen poolers en leerkrachten van de verschillende scholen. Een mooie vorm van samenwerking. En hoe meer besturen meedoen, hoe breder het aanbod kan worden en hoe meer leerkrachten scholing op maat kunnen vinden.
In november hebben wij al onze poolers op onze online teamvergadering op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die dit platform biedt. Zo is er naast het aanbod van fysieke cursussen ook een breed aanbod van online trainingen. Zeker nu, in de periode van corona, een prettige manier voor leerkrachten om zichzelf te blijven ontwikkelen op een moment dat het haar/hem het beste past. Onze poolers kunnen voor €100,- een jaarabonnement nemen op het “Altijd leren-pakket”. Ze kunnen dan onbeperkt gebruik maken van al het online aanbod op het platform. Hoe handig is dat…?
Kortom Klasmastr biedt:

  • Een toekomstbestendig leerplatform, afgestemd op het profiel van je eigen school organisatie
  • Toegang tot een zelfgekozen aanbod van online en fysieke training
  • Voor elke ontwikkelbehoefte een passende trainingsvorm, individueel of collectief
  • Voor iedereen snel en overzichtelijk de juiste leeroplossing
  • Overzicht in plaats van overvloed

Nieuwsgierig geworden naar wat de Rolfgroep te bieden heeft? Ga naar onze ponacademie of bezoek de site van de Rolfgroep.


< overzicht nieuws