Nieuwe coƶrdinator Arbodienstverlening / Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

20 maart 2021

Maandag 22 maart is Marike Timmers gestart als Adviseur Duurzame Inzetbaarheid/ Coördinator Arbodienstverlening bij Loopbaancentrum Oost Nederland.

Marike zal zich eerst gaan richten op het nieuwe contractaanbod ‘Arbodienstverlening via PON’, waarna zij aan de slag zal gaan met Duurzame Inzetbaarheid. Een pioniersfunctie waarbij zij in samenspraak met het veld gaat bijdragen aan duurzaam vitaal werken van primair onderwijs medewerkers in Regio Oost.

Iets over haar achtergrond: Marike woont met haar man, dochter van 18 en zoon van 16 in Oldenzaal.  Na haar opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen heeft ze ervaring opgedaan bij diverse werkgevers (Randstad Uitzendbureau/ ABN AMRO bank/ Pensioenfonds PGGM en Thales Nederland). Ze heeft een brede ervaring in HR gelieerde functies, accountmanagement en beleidsmatig/ projectmatig werken.  Sinds 2019 is zij gediplomeerd Leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer. Een thema dat haar erg boeit en waar volgens haar voor werkgevers en medewerkers nog veel “winst” te behalen is. “Vitale medewerkers zijn veerkrachtiger”, aldus Marike.  

Marike: “Toen ik de functie van Adviseur Duurzame Inzetbaarheid/ Coördinator Arbodienstverlening tegenkwam, was ik meteen enthousiast. De leuke sollicitatiegesprekken hebben mij nog meer doen overtuigen dat dit voor mij een ultieme kans is. In deze functie komt voor mij alles bij elkaar: ik kan hier mijn kwaliteiten in kwijt en werken vanuit mijn passie. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan en graag tot ziens!”

Contactgegevens:
m.timmers@loopbaancentrum-on.nl
06 - 394 395 92


< overzicht nieuws