Vacature coƶrdinator / teamleider

13 oktober 2021

We zijn op zoek naar een coördinator/teamleider, omdat onze collega Gerard Jansen binnenkort met pensioen gaat.  Wie en wat we zoeken is te lezen in de vacature. Vooral directeuren, IB-ers of opleiders in de school passen o.i. goed bij deze functie.

Wat doe je als coördinator/teamleider?

Je functioneert als een ‘directeur op afstand’ voor de leerkrachten in onze flexpool. Denk daarbij aan het begeleiden van hen als onderwijsprofessional, het voeren van gesprekken over persoonlijke zaken, functioneren, vervangingen, hun loopbaan en wat er verder allemaal ter sprake komt. Het bieden van ondersteuning bij ziekte, verlof e.d. Ook in teamverband organiseren wij inhoudelijke en informele bijeenkomsten, scholing en intervisie voor onze poolers.

Je werkt nauw samen met 3 directe collega’s (Hans, Susan en Monique), onze matchers (Nicole, Marloes, Jolanda, Willeke, Jaqueline) en de collega’s van het Loopbaancentrum (Marjory, José, Marike). Je organiseert samen met hen bijeenkomsten, geeft prestentaties aan verschillende doelgroepen,  hebt nauw contact met de P&O-ers en besturen, denkt creatief mee in de veranderende onderwijswereld…. Met PON werken wij voor onze besturen, ontzorgen wij hen en lopen we voorop in het onderwijsveld. Kortom een afwisselende baan met veel beweging en nieuwe uitdagingen.

Belangstellenden die al voor een PON bestuur werken, kunnen deze stap maken met behoud van hun contract. Ben je nieuwsgierig of ken je iemand die je vindt passen in deze functie, schroom dan niet en solliciteer! Klik HIER voor de vacature.

Uiteraard kun je ook contact opnemen als je meer informatie wilt. Bel hiervoor naar kantoor en vraag naar Monique, Susan of Hans.


< overzicht nieuws