Startbijeenkomst poolers

15 september 2022

Startbijeenkomst poolers

Dit jaar staan de bijeenkomsten van poolers in het teken van vitaliteit. Een belangrijk thema, omdat we namelijk weten dat vitale en ontspannen medewerkers lekkerder in hun vel zitten en ervaren meer plezier op de werkvloer. Dit heeft weer effect op de energie van de kinderen.

We hebben veel invloed op onze vitaliteit door de dagelijkse keuzes die we maken.

Vitaliteit is natuurlijk een groot begrip. We willen graag tijdens de verschillende bijeenkomsten aandacht besteden aan de volgende onderdelen:

  • Zingeving
  • Mentale fitheid
  • Eigen regie
  • Sociale emotionele balans
  • Fysieke balans

Voor de zomervakantie zijn we begonnen met een vitaliteitscheck bij de poolers, zodat we weten wat er bij hen leeft en hoe we hierbij kunnen aansluiten wat betreft de verschillende bijeenkomsten.

Woensdag 14 september vond de startbijeenkomst plaats. We hebben er een ‘weeting’ van gemaakt (wandelen en meeten met opdrachten ). Ook heeft onze collega Marike een mooie presentatie over vitaliteit gegeven. We kijken terug op een inspirerende, geslaagde middag met ruim 75 poolers.

Met dank aan de locatie Vullerschool in Gorssel.

De volgende bijeenkomst zal plaats vinden op 8 november om 16.30u. Het kan die dag voorkomen dat een pooler eerder stopt met zijn/haar werkzaamheden om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

We hopen hierbij op jullie begrip.


< overzicht nieuws