Begeleiding tijdelijke en vaste pooler

1 december 2022

Begeleiding tijdelijke en vaste pooler

Bij alle poolers die een lange vervanging (langer dan 4 weken) doen, gaan wij er van uit dat ze worden meegenomen in het personeelsbeleid van de school. De directeur, of iemand anders in de school, kan een lesbezoek brengen en voert passende gesprekken met de pooler over zijn/haar functioneren.

Voor een vaste pooler blijven wij als coördinatoren graag op de hoogte van bijzonderheden en het functioneren. Mocht er voor ons een begeleidingsvraag zijn of mocht er extra begeleiding nodig zijn die de school niet kan bieden, dan horen wij dat graag.

Voor een tijdelijke pooler is de school zelf verantwoordelijk voor het functioneren. De pooler is op dat moment in dienst van het bestuur waar hij/zij werkzaam is. PON matcht alleen voor tijdelijke poolers. Wel is het mogelijk om contact op te nemen mocht er een begeleidingsvraag zijn of wanneer er extra begeleiding nodig is die de school niet kan bieden.

Heb je een tijdelijke pooler in jouw school die goed functioneert? Meld dit dan bij ons, wellicht is de vaste pool een volgende stap voor deze persoon.  Hierbij een link wat wij verwachten van een vaste pooler.

 


< overzicht nieuws