Wel pensioen, maar geen geraniums voor Willeke

26 mei 2023

Wel pensioen, maar geen geraniums voor Willeke

Onze collega Willeke Luimes heeft ons verlaten! Ze was 5 jaar lang matcher/administratief medewerker bij PON. Straks gaat ze genieten van haar pensioen.

5 jaar geleden kwam Willeke bij ons werken. Ze kwam van Gelderveste. Daar deed ze de leerlingenadministratie van alle scholen die onder dit bestuur vielen. Gelderveste had een eigen pool. Willeke beheerde deze pool, tot deze werd opgeheven. Met haar werd afgesproken dat ze de leerlingenadministratie bij Gelderveste kon blijven doen en dat ze daarnaast 3 dagen per week bij PON werd gedetacheerd. Ze zou hier matcher/administratief medewerker worden.

Fijne collega’s

“In het begin was het best wennen”, vertelt Willeke. “PON is een veel grotere organisatie dan Gelderveste. Je hebt te maken met heel veel besturen en veel poolers.” Gelukkig kreeg Willeke veel steun en hulp van haar collega’s. “Ik werkte hier in een heel gezellig team. Er was altijd iemand om even mee te sparren. En iedereen leeft met elkaar mee. Als er een keer iets speelt in je privéleven dat de aandacht nodig heeft, dan wordt je werk zo overgenomen. En dat geeft rust.”

Geen geraniums

Is Willeke helemaal klaar voor haar pensioen? “Eigenlijk niet”, lacht ze. “Ik werk heel graag. Ik blijf nog tot het eind van dit schooljaar bij Gelderveste. Daarna zal ik ook niet stilzitten. Ik heb binnenkort een gesprek bij de bibliotheek. Daar kan ik eventueel luisterboeken inspreken. En mijn zus werkt bij Azora. Daar zoeken ze ook altijd vrijwilligers. Ik ga dus zeker niet achter de geraniums zitten!”

Niet helemaal weg

Willeke zit straks niet meer bij ons op kantoor, maar we hoeven haar gelukkig nog niet helemaal te missen. Als je naar PON belt, dan kan je haar zomaar aan de telefoon krijgen. Willeke sprak namelijk alle antwoordbandjes in!

Willeke, heel erg bedankt voor je inzet en een hele fijne tijd toegewenst!

 


< overzicht nieuws