PON Ontmoet!

29 mei 2023

‘PON ontmoet’ werkt!

Hoe maak je mensen enthousiast voor de PON Flexpool? Met een goed gesprek! Via het initiatief ‘PON ontmoet’ kunnen geïnteresseerden een persoonlijk en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in het basisonderwijs in Oost-Nederland aanvragen. De eerste resultaten hiervan zijn erg positief.

Op 7 maart startten we met PON ontmoet. Mensen met interesse in het basisonderwijs melden zich via onze website aan. Ze krijgen een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor met een van de Flexpool-medewerkers. Hier kunnen al hun vragen kwijt en krijgen ze informatie over de mogelijkheden. Ook ontmoeten ze de andere PON-collega’s.

Inmiddels maakten al meerdere geïnteresseerden van deze mogelijkheid gebruik. De redenen dat mensen zich aanmelden voor ‘Pon ontmoet’ zijn divers. De een voert liever een persoonlijk dan een online-gesprek, een ander is op zoek naar een baan in Oost-Nederland. Maar er zijn ook mensen die meer willen weten over een specifieke functie in het onderwijs.

Dat deze aanpak werkt, merken we aan de resultaten. Een aantal mensen staat inmiddels ingeschreven, of zijn zelfs al als pooler aan de slag!

Heb jij interesse in werken in het basisonderwijs in Oost-Nederland of ken je iemand die hier graag meer over wil weten? Neem dan contact met ons op via deze link!

 


< overzicht nieuws