Mag ik mij voorstellen: Tine Paulus

2 oktober 2023

Even voorstellen: Tine Paulus, medewerker communicatie bij PON

‘Ik heb PON leren kennen als een betrokken en sociale organisatie’

Hoi! Ik ben Tine Paulus. Sinds maart dit jaar ondersteun ik PON bij haar communicatie. Ik doe dit vanuit mijn eigen tekstbureau Tine Schrijft! 

Ik heb PON leren kennen als een hele betrokken en sociale organisatie. Vanaf het begin viel het me op hoe hard de PON-collega’s werken. Ze hebben een enorme drive en inzet. Daarnaast hebben ze ook oog voor de mensen om zich heen. Een telefoontje met een pooler of schooldirecteur begint altijd met de vraag hoe het met hem of haar gaat. Dat deze persoonlijke aanpak erg gewaardeerd wordt, hoor ik regelmatig terug als ik poolers spreek.

Actief op social media

Aan mij de taak om er mede voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen en organisaties PON leren kennen. En dat is heel leuk om te doen. Samen met PON-collega Marloes hebben we een contenkalender opgesteld met onderwerpen die we via social media willen delen. We plaatsen bijvoorbeeld elke week op dinsdag een vacature van een bij PON aangesloten school op Facebook en LinkedIn. Ook zetten we sinds kort elke maand een PON-bestuur in het zonnetje. Hiermee laten we onze volgers op social media zien hoe groot de variatie van de bij PON aangesloten scholen en schoolbesturen is. Daarnaast spreek ik regelmatig poolers. Hun ervaringen verwerk ik in artikelen. Hetzelfde ga ik ook doen bij de PON-collega’s en schooldirecteuren. Op deze manier hoop ik een zo breed mogelijk beeld te geven van wat PON is en doet.

 

 


< overzicht nieuws