Tijdelijke pool

In de tijdelijke pool doen leerkrachten en onderwijsassistenten vervangingswerk op basis van een tijdelijk dienstverband, voor de duur van de vervanging. Groot voordeel: als tijdelijke pooler heb je zelf vrije keuze voor dagen, groepen en scholen. Je beheert je eigen agenda in ons systeem. 
Je kunt ingezet worden op vervangingen voor enkele dagen, maar zeker ook voor lange vervangingen (bijvoorbeeld voor zwangerschapsverlof).

Wil je weten hoe het precies werkt? Bekijk de video!

 

Begeleiding en scholing
Wij vinden het belangrijk dat je als invalleerkracht goede begeleiding krijgt en ook scholing kunt volgen. Bij PON is dat allemaal goed geregeld. Bij belangstelling kun je dat dan bij ons melden. De begeleiding is maatwerk, net wat jij nodig hebt. Ook kun je gebruik maken van een scholingsbudget (600 euro bij fulltime beschikbaarheid), de PON academie en een gratis loopbaangesprek.

Is de flexpool van PON iets voor jou?

  • Je bent bevoegd of aan het afstuderen voor het primair en/of speciaal onderwijs of wilt aan de slag als onderwijsassistent/leraarondersteuner
  • Je hebt van nature een flexibele instelling
  • Je kunt goed improviseren
  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
     

Vier keer Ja? Schrijf je dan direct in!

inschrijven tijdelijke pool

 

Kylie werkt al vier jaar als tijdelijke pooler. Ze heeft hiervoor gekozen omdat ze flexibel wil zijn. Ze heeft namelijk ook een eigen bedrijf. In deze video vertelt ze haar ervaring.