Flexpool

De PONflexpool bestaat uit een groep vaste vervangers, in dienst van PON-besturen, en een groep tijdelijke poolers (oproepkrachten). Zij verzorgen alle vervangingen op meer dan 200 basisscholen bij afwezigheid van de leerkracht of ondersteuner door verlof of ziekte. Het gaat om zowel korte als langdurige vervangingen. 

Zie hier een korte animatie over werken in de pool.

Vaste pool
De vaste pool bestaat uit zo'n 180 vaste vervangers, die in dienst zijn van de PON besturen. Op een baan in de vaste pool moet je solliciteren.

lees meer over de vaste pool


Tijdelijke pool
In de tijdelijke pool zitten oproepkrachten, die vervangingswerk doen op basis van een tijdelijk contract, voor de duur van de vervanging. Voor de tijdelijke pool kun je je inschrijven. Na een positief selectiegesprek voegen we je toe aan de lijst.

lees meer over de tijdelijke pool
 

Interesse? ONTMOET ONS!


Wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden om in het basisonderwijs in Oost Nederland te werken? Dat kan! Onze collega’s van de Flexpool staan voor je klaar.

Met onderstaand formulier maak je eenvoudig een afspraak op ons kantoor in Zutphen. Er staan verschillende data mogelijkheden bij voorkeur dag/tijd en dit passen wij ook steeds weer aan.


We ontmoeten je graag!

* Voornaam
* Achternaam
* E-mail adres
* Telefoon
  Voorkeur dag/tijd
* Website
   
  Evt. opmerking