Ik werk op een PON school

PON besturen werken samen aan goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van personeel en voeren gezamenlijk werkgelegenheidsbeleid.

Wat betekent dit voor jou?

 • Je kunt gemakkelijk overstappen naar een andere baan binnen de PON besturen. Je behoudt namelijk je vaste contract. Wil je een nieuwe uitdaging en heb je een leuke vacature bij een ander bestuur gezien, solliciteer dan gerust! Het bestuur moet dan wel aangesloten zijn bij PON. Dit staat onder aan de vacature.

  naar vacatures
   
 • Wil je iets anders, maar weet je nog niet zo goed wat? Dan kun je ervoor kiezen om, met behoud van je contract, in de vaste pool van PON te gaan werken. Je gaat dan (richtlijn 2 jaar) korte en lange vervangingen doen op andere PON scholen. Sommige poolers keren terug naar een andere school bij het eigen bestuur, anderen krijgen een vaste plek bij een nieuw bestuur. De keuze is aan jou! 

  naar de vaste pool
   
 • Ben je ziek of wil je een preventief gesprek? Heeft jouw werkgever een contract met de arbodienstverlening van PON? Dan staan de inzetbaarheidscoaches/bedrijfsartsen voor jou klaar.

  naar arbodienstverlening
   
 • Ontstaat er bij jouw schoolbestuur boventalligheid door een daling van het aantal leerlingen, dan kun je via vrijwillige mobiliteit een overstap maken naar een andere bestuur. Uiteraard met behoud van je rechten.
   
 • Als je vragen hebt over je loopbaan of je wilt oriënteren op een andere baan binnen of buiten het onderwijs, ga dan eens vrijblijvend in gesprek met het Loopbaancentrum Oost Nederland. Je krijgt een gratis oriënterend gesprek.

  naar Loopbaancentrum Oost Nederland
   
 • Wil je (tijdelijk) extra uren werken? Meld je dan aan voor de tijdelijke pool. Je bepaalt dan zelf hoeveel en wanneer je inzetbaar bent.

  naar de tijdelijke pool